Μετά το επαναλανσάρισμα του εστιατορίου με γεύσεις που επιμελήθηκε η Μυρσίνη Λαμπράκη, ένας νέος κύκλος θετικών σχολίων στον τύπο.   Δυο πρόσφατα:   Από το Αθηνόραμα “Στην αγαπημένη τηλε-μαγείρισσα και συγγραφέα, που ανέλαβε την επιμέλεια της κουζίνας του «Πράσινου Λόφου», υποθέτω ότι αποδίδονται το θαλασσινό αλάτι Γαύδου στις τηγανητές πατάτες, τα μυζηθροκάλτσουνα, η αλμυρή χανιώτικη «τούρτα» με κατσικάκι και το οφτό αρνάκι του Ψηλορείτη στη γάστρα. Η Μυρσίνη Λαμπράκη έχει γεννηθεί στην Κρήτη, άλλωστε, και κατέχει πολύ καλά τη γευστική της παράδοση. Ο σεφ Δημήτρης Κουλής, νωρίτερα στο πολίτικο «Pandeli» στην Κηφισιά, βάζει με τη σειρά του τα κεμπάπ στο παιχνίδι – τι λέτε για γιαουρτλού σε πιτούλες, με μαυροκούκι, σουμάκι και βουβαλίσιο βούτυρο; Εν ολίγοις, πλούσια τα (ελληνικά) ελέη του νέου καταλόγου στον περικυκλωμένο από πεύκα all day χώρο του λόφου Τρουμπάρι, που κρύβεται πίσω από την Αλίμου (Οσίου Λαυρεντίου, 2109913811).”

Και συμπαθής η προσπαθεία που κάνουν οι “γευσιχώστες”   (σλόγκαν “ΤΡΩΜΕ, ΠΙΝΟΥΜΕ, ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ… ΧΩΝΟΥΜΕ!”), την πλήρη κριτική των οποίων μπορείτε να διαβάσετε εδώ.   Η σύνοψη :”Λογικές τιμές και χορταστικές μερίδες κλείνουν το σύνολο. Ένας χώρος που προτείνετε και για μια παρέα που θέλει να φάει κάπου ήρεμα και καλά για να κάνει μια συζήτηση, αλλά και για ζευγάρια.”

Σαν φίλοι του πράσινου λόφου χαιρόμαστε και είμαστε περήφανοι που το εστιατόριο δρέπει περγαμηνές, άντε και εις ανώτερα!

Advertisements